Editoriale

2 August 2011

Să fii geek e un lucru serios

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Roxana Jilaveanu
Tags: , , ,

Am auzit la un moment dat că diferența dintre bărbați și copii este dată de prețul jucăriilor pe care le au. M-am supărat un pic, pentru că fetele nu au fost băgate în seamă deloc și în plus eu cred că diferența dintre bărbați și copii este dată de faptul că cei mici știu să aprecieze ceea ce au, iar bărbații vor mereu ceva ce nu au.

  • Continuare pentru doamne și domnișoare: Noi încercăm să schimbăm această idee și să îi convingem pe bărbații din viața voastră să nu mai dea banii pe gadget-uri și soft-uri noi, ci pe cadouri pentru voi doamnelor și domnișoarelor.
  • Continuarea pentru bărbați: Suntem subiectivi de la cap la coadă, așa că vom încerca să vă arătăm care sunt acele gadget-uri și soft-uri care ne plac nouă și pe care noi ne dăm toată leafa. În plus, fiindcă avem și o fată în echipă (chiar cea care scrie acest text) vom încerca să atragem și doamnele și domnișoarele de partea pasionaților de new stuff.

În altă ordine de idei, suntem la început și o să ne străduim cum putem noi mai bine să vă scriem aici zi de zi care sunt știrile IT, noile device-uri, aplicații pentru telefoane și nu numai, update-uri la sistemele de operare ale smartphone-urilor, noutățile din new media, start-up-uri și care sunt următorii pași făcuți de cei care au un cuvânt greu de spus în viitorul internetului din România. Mai pe scurt, toate acele lucruri de care noi, cei câțiva “geekși” care au lansat GeekReport.ro, ne bucurăm să aflăm și pe care le luăm la puricat pentru a descoperi tot ce se poate despre ele.

La început a fost nevoie personală de a fi mereu informați cu ce mișcă în tehnologie și în mediul online și apoi (întotdeauna mi-am dorit să folosesc sintagma următoare) “a fost un pas firesc, natural”! :D Serios acum, ne-am gândit că poate vă interesează și pe voi aceleași lucruri ca și pe noi, dat fiind faptul că numărul de utilizatori de internet din România crește zilnic, așadar numărul de mici “geekși” este și el în creștere. Știm că nu putem să fim pe placul tuturor, dar ne place să credem că unii chiar ne vor plăcea, alții pe vor spama cu drag și ceilalți ne vor explica părintește unde am greșit, iar noi vom învăța pe parcurs.

PS – Mai emotivă din fire fiind, eu am mari emoții odată cu lansarea GeekReport.ro, așa că vă rog (din tastatură) să ne susțineți dacă vă place de noi: un comentariu aici, un like pe Facebook, follow pe Twitter sau orice fel de feedback valorează mai mult pentru noi decât 100.000 de unici pe oră. Nu mi-am pus problema până acum ce să vă rog să faceți dacă nu vă place de noi, însă am încredere că găsiți voi cea mai bună soluție. :D


Despre autor

Roxana Jilaveanu

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Premiile concursului

GeekReport.ro și Belkin te provoacă la concurs

Știm că a trecut ceva timp de la ultimul concurs, dar, zic eu, rezultatul a meritat așteptat: am dat startul unui nou joc alături de Belkin. Pentru a participa trebuie, să vă conectați la Facebook și să vă “jucați...
Roxana Jilaveanu