Evenimente

11 October 2011

F64 a împlinit 10 ani!

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Roxana Jilaveanu
Tags: , , ,

Ieri, pasionații de fotografie au avut un singur loc de întâlnire: F64! Magazinul abia lansat sau, mai corect spus, angajații veseli care au mutat magazinul săptămâna trecută din vechea locația și au făcut un super videoclip pe care l-au urcat online au invitat pe toată lumea pe pe Bulevardul Uniri nr. 45! :)

Așadar, dacă vreți un aparat nou sau un filtru ori orice altceva legat de fotografie, de acum Unirii nr. 45 este locul unde vă veți duce, pentru că aici este noul showroom. Vechea adresă F64 a rămas doar pentru birouri și pentru că știm că veți trece repede peste vorbe și vreți să vedeți cum este în magazin vă lăsăm cu un scurt video făcut prin showroom (scuzați claritatea, este făcut cu un iPhone, singurul la îndemână la acel moment) și cu fotografii de la evenimentul de lansare, poze pe care le găsiți într-un album special pe pagina noastră de Facebook.

PS – F64 este un adevărat muzeul al fotografiei, sfatul nostru este să-l vizitați cât mai des de acum încolo dacă aceasta este pasiunea voastră!


Despre autor

Roxana Jilaveanu

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Spor la concurs cu F64 și Nikon

F64 și Nikon te urcă la volan

Nu e o glumă, iar șoferii mă pot crede pe cuvânt, deoarece concursul e pe bune. Felul în care acesta funcționează este destul de simplu. Ce trebuie să faci pentru a ajunge la volanul unei Toyota Auris nou nouță? Păi ...
Mircea Anton
2