IT&C

20 January 2012

Card de curaj de la Koyos.ro

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Mircea Anton
Tags: , ,
card-4000

Cardul Curaj de la Koyos.ro

Portalul Koyos.ro a lansat propriul card, pentru clienții curajoși ai magazinului online. Prin această mișcare Koyos.ro este de părere că ”s-a aliniat la trendurile internaționale”, astfel încât procesul de achiziționare să fie efectuat prin soluții moderne și comode.

Cardul Curaj se poate cumpăra direct de pe site cu ocazia onomasticilor sau a sărbătorilor ca 8 Martie, Valentine s Day ori Crăciun și Paște. La ce e bun cardul acesta? Păi îi dă voie utilizatorului său să cumpere și să tot cumpere.

Bineînțeles că există și o limită de credit, existând carduri curaj de 100, 200, 500, 1000, 2000 sau 4000 de lei. Cardul este valabil timp de 12 luni de la activare. Mai multe detalii cu și despre găsiți și pe site-ul oficial al Koyos.

Luat la puricat, cardul dar și ideea, mie mi se pare un lucru învechit. Bun e un card, bun pot cumpăra cu el și bun are o valoare pe ”dânsul”. Nimic nou pe piață din punctul meu de vedere.

Voi ce credeți?


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
207164_articol

Transport gratuit de la Koyos

Cu toții știm că atunci când comandăm produse din domeniul IT de pe net prețurile pentru acestea sunt mult mai mici față de cele din magazin. De cele mai multe ori însă, transportul produselor achiziționate ne costă...
Mircea Anton
0