IT&C

21 October 2011

Ceasul minune

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Mircea Anton
Tags: ,
garmin-forerunner-910xt

Forerunner de la Garmin

Compania Garmin a lansat Forerunner 910XT, un ceas de fitness cu GPS all-in-one multi-sport care poate măsura distanțele parcurse în apă și pe sol, ritmul și viteza, elevația și ritmul cardiac pentru jogging și ciclism. Sună fain nu?

Modelul 910XT este foarte subțire aşa că îmbrăcarea costumelor profesionale ale înotătorilor ori cele ale scafandrilor va fi o sarcina mai uşoară. Un altimetru barometric îmbunătățește datele despre elevație, ecranul de dimensiuni mari este lizibil şi în ceea ce priveşte bateria, aceasta oferă o autonomie de 20 de ore.

Gadgetul dă date precise în bazinul de înot sau în larg, poate calcula cu fidelitate viteza, distanța și altitudinea în timp real oferind atleților o mână de ajutor pentru a face față curselor.

Forerunner 910XT are un motor de vibrație pentru alerte privind ritmul cardiac, de asemenea pentru ritmul, viteza și distanța, atunci când alertele audio nu pot fi auzite. Cu ajutorul dispozitivului de monitorizare a ritmului cardiac, Forerunner 910XT permite atleților să supravegheze intensitatea antrenamentului cu ajutorul funcției “Training Effect”.

Sursă foto: ansiku.com


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Navteq_Maps_Beta_Sign_as_real

GPS-urile de la Garmin vor fi dotate cu hărți Navteq pentru România

Cei de la Garmin au pus de un parteneriat interesant cu Navteq în ceea ce privește GPS-urile companiei în special pentru zona României. Este cunoscut faptul că Navteq deține poziția de lider global în servicii de tip di...
Mircea Anton
0