IT&C

23 December 2011

Cele mai faine cadouri de Crăciun

4

Îți dăm noi idei de cadouri faine

Crăciunul de anul acesta e atât de ”close to us” încât aproape că îl simțim. Suntem convinși că în perioada aceasta goana după cadouri a fost unul dintre lucrurile primordiale pentru voi, dar e posibil să fi dat greș pentru moment, sau să fi rămas pur și simplu fără idei.

Și cum îi șade bine unui prieten dacă nu la nevoie? Tocmai din acest motiv ne-am gândit că nu ar strica dacă v-am da ceva sfaturi de cadouri pentru persoanele importante din viața voastră. Și cum noi vrem să credem că ne pricepem la gadgeturi, tehnologii și tot ce mișcă pe piața IT din țară, am compus așa o mică listă cu 5 produse ideale pe care merită să le faceți cadouri. Nu uitați totuși să le ambalați!

intro

Play Station 3

Să ne gândim prima oară la ceva fain pentru partea masculină din familia voastră. Ar fi ok dacă în cadoul pentru prietenul, soțul sau micuțul vostru s-ar afla un Sony PlayStation 3. Poate fi un cadou super fain din moment ce toată lumea este îndrăgostită de jocuri pe console. Cel mic va fi chiar captivat de acest tip de cadou.

Consola Play Station 3 este primul gadget de acest gen care utilizează microprocesorul Cell Broadband Engine. PS3-ul dă randament maxim la o viteză incredibilă și poate reda jocurile cu detalii grafice foarte bune.

design-subtire

Samsung Galaxy S2

Tot pentru domni și domnișori noi credem că nu ar strica dacă viitorul cadou de sub brad ar fi un smartphone. Un așa telefon este întotdeauna util cu tot ceea ce îi trebuie utilizatorului său. Ne gândeam la un Samsung Galaxy S2. Cum toată lumea este pretențioasă acum la telefoane mobile, vă spunem că Samsung Galaxy S2 este un terminal ideal. Gadgetul are capacitate de codare și decodare foarte rapidă, puteți filma în format 1080p/30 cps. Poți face o groază de lucruri online cu acest telefon deoarece beneficiază de un wireless super rapid HSPA de 21 Mbps.

mkt_10053584_4eb98c8077a64

SYMA Elicopter US Army Apache

Atunci când vine vorba de cadouri nu trebuie să uitați, sub nicio formă de cel mic. Prichindelul este printre cei mai importanți membri ai familiei voastre care trebuie să primească un cadou pe gustul lui. În funcție de vârstă, dar suntem conviși că următorul pont va fi bun și pentru băieții mari, ar fi foarte potrivit un SYMA Elicopter US Army Apache. Pentru controlul acestuia se folosește o telecomandă specială care vine la pachet cu produsul.

Și pentru un mai bun control al jucăriei telecomanda este dotată cu giroscop. Dacă vă încântă un asemenea cadou s-ar putea să fiți una dintre persoanele cu cele mai bune cadouri oferite. Jucăria se poate mișca pe 3 directii, deoarece funcționează pe 3 canale. Oricine îl poate mânui și la punct fix cu foarte multă ușurință.

sub_12

Tableta Samsung Galaxy TAB P4

Cum tehnologia a evoluat foarte mult în ultima perioadă, e clar că portabilitatea este foarte importantă atunci când vorbim despre gadgeturi. Tocmai din acest motiv, suntem de părere că un bun cadou pentru o persoană dragă vouă, fie că este fată sau băiat, ar putea fi Tableta Samsung Galaxy TAB P4. Gadgetul acesta vă permite să vedeți filme, să citiți presa, să vă relaxați cu jocuri interesante sau să le scrieți prietenilor. Ce să mai vorbim, este un cadou foarte inspirat pentru un iubitor de tehnologie. Ca și sistem de operare Samsung Galaxy TAB funcționează pe Android 3.1. Vă puteți ”plimba” agale prin Android Market de unde să luați diverse aplicații pentru tableta voastră. Gadgetul dispune de redare Full HD la un ecran de 10.1 inci. Procesorul este de 1GHz iar wi-fi-ul vă va ține tot timpul conectat la net.

img196444_17102011192147_0

E-Book Kindle

Știm că toată lumea iubește să citească, și din nou o să vă reamintim că tehnologia a intrat și pe sectorul cărților de ceva vreme. Așa că, o idee de cadou bun pentru pasionații de lectură este un E-Book Kindle. Nimic nu întrece plăcerea cititului de sărbători, după ce ai cinat cu familia și vrei pur și simplu să te relaxezi citind cărțile preferate rapid și ușor.

Plus că gadgetul Kindle îți dă voie să te conectezi gratuit la internet oriunde ai fi. Poți să intri pe site-uri fără să mai dai vreun ban în plus. Internetul 3G al gadgetului poate fi folosit gratuit din țara noastră și alte peste 100 de țări și regiuni.

Sperăm să vă fi fost de ajutor cu sugestiile noastre, iar acum e timpul să mergeți la shopping. Spor la cadouri!

Surse foto: emag.ro, adevarul.ro, emag.ro, emag.ro, emag.ro și emag.ro


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Ce gadgeturi Samsung vrea Apple sa fie interzise in SUA

Apple și ce game de Samsung vrea compania câștigătoare să fie interzise pe piață

Zarurile au fost aruncate în instanță iar Apple a fost marele câștigător, în timp ce Samsung a rămas cu buza umflată. Mai mult de atât, compania asiatică s-ar putea să fie lovită mai tare decât se aștepta, pentru...
Mircea Anton
1

 
 
main

Kindle Touch vs. Kindle 3 [video]

Îmi place să citesc și, deși trebuie să recunosc că atunci când țin o carte în mână senzația e extraordinară, mă „mândresc” cu un Kindle care mă asigură că geanta mea este ușoară chiar dacă am cu mine 1...
Roxana Jilaveanu
1