IT&C

12 October 2011

Cele mai scumpe mobile din lume

vertu_constellation_1

Cele mai scumpe telefoane de pe glob

Atunci când ai foarte mulți bani parcă nici telefonul mobil nu mai are farmec dacă nu este acoperit cu diamante sau smaralde. Bineînțeles că prețul unui asemenea terminal este foarte mare, iată unele dintre cele mai scumpe mobile din lume.

Celsius X VI II Papillon Tourbillon:

Costă 275.000 de dolari, iar piesele din care este asamblat sunt aproape identice cu cele folosite la ceasurile de mare precizie. Un chilipir nu?

Mobiado Professional 105gmt:

Terminalul acesta se face doar la comandă și este îmbrăcat în safire, cristale dar are și rame din aur. Momentan au fost fabricate 50 de astfel de telefoane în întreaga lume, iar prețul ajunge undeva la 250.000 de dolari. Suma plătită pentru acest mobil poate varia în funcție de ceea ce dorește clientul.

Ulysse Nardin Chairman:

Acest telefon este fabricat direct din aur și poate fi dotat, opțional, cu diamante încrustate. Ca și preț vorbim de o sumă undeva la 129.000 de dolari.

Aesir by Yves Behar :

Costă 60.000 de dolari și este fabricat în Copenhaga. Materialul prim din care este compul telefonul este aur sau, la alegere, oțel.

Vertu Boucheron 150:

Fabricat tot din aur, Vertu este cunoscut în întreaga lume pentru exclusivismul său, chiar dacă nu se știe oficial un preț pentru care terminalul poate fi cumpărat.

Sursă foto: macamour.com


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Vertu TI

Vertu TI este disponibil în România

Vorbeam noi în urmă cu ceva timp despre primul model de telefon lansat de către Vertu care funcționează pe Android. Ei bine acest gadget este disponibil acum și în România pentru un mizilic de preț. Așa că Vertu Ti n...
Mircea Anton
0

 
 
Vertu Ti

Vertu a lansat primul său telefon cu sistem de operare Android

Brandul de telefoane mobile de lux Vertu, deținut în trecut de către finlandezii de la Nokia, a făcut un pas mare în existența sa. Săptămâna aceasta Vertu a lansat primul său telefon mobil care funcționează cu un si...
Mircea Anton
0

 
 
vertu-signature-boucheron__96205_zoom

Veni, vidi, vici pentru Vertu

Din seria mișcărilor Nokia pe piața internațională, vă aducem la cunoștință că linia Vertu a companiei finlandeze va fi scoasă la vânzare. Decizia companiei din nordul Europei face parte dintr-un proces prin care No...
Mircea Anton
0