IT&C

22 August 2012

Counter-Strike: Global Offensive a fost lansat. Primul titlu Valve Software distribuit exclusiv în format digital

Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike Global Offensive

Pasionații de Counter-Strike sunt în sărbătoare zilele acestea, după ce ComputerGames.ro a anunțat lansarea Counter-Strike: Global Offensive, game-ul devenind și primul titlu Valve Software distribuit exclusiv în format digital.

Dacă vă mai aduceți aminte, vă anunțam cu ceva timp în urmă că jocul, considerat poate cel mai așteptat al anului, a putut fi precomandat încă de pe 8 august. Perioada de precomandă a fost una bună pentru ComputerGames.ro deoarece a reușit vânzări de 50.000 de licențe, țelul până la finalul anului fiind atingerea cifrei de 200.000, adică vreo 4% din vânzările înregistrate la nivel global.

„Counter-Strike este unul dintre cele mai iubite jocuri din România, cu peste 400.000 de jucători activi, în momentul de față. Odată cu lansarea Counter-Strike: Global Offensive estimăm că și numărul acestora va crește, până la aproximativ 600.000 de jucători”

a declarat Silviu Stroie, general manager la ComputerGames.ro și președinte al PGL.

Cât despre „transferul” la noua ediție a jocului, cei de la ComputerGames.ro susțin că acesta va dura între 12 și 18 luni, în acest caz contând și introducerea noului joc în competițiile internaționale. Counter-Strike: Global Offensive costă 10 euro, preț fără TVA. Jocul poate fi comandat prin SMS sau card, iar toate update-urile la el sunt și vor fi gratuite.


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive a intrat în precomandă

Gamerii au motiv mare de sărbătoare pentru săptămâna asta deoarece o veste bună a aterizat de curând. ComputerGames.ro a anunțat că dă startul la precomenzi pentru Counter-Strike: Global Offensive. Lansarea oficială ...
Mircea Anton
1