IT&C

9 August 2012

Counter-Strike: Global Offensive a intrat în precomandă

Counter-Strike Global Offensive

Counter-Strike Global Offensive

Gamerii au motiv mare de sărbătoare pentru săptămâna asta deoarece o veste bună a aterizat de curând. ComputerGames.ro a anunțat că dă startul la precomenzi pentru Counter-Strike: Global Offensive.

Lansarea oficială a jocului urmează să aibă loc pe 21 august, însă, prin intermediul shop-ului ComputerGames puteți pune mâna pe el mai devreme. Cât despre Counter-Strike: Global Offensive, poate nu știați dar, este primul game al Valve Software distribuit exclusiv în format digital. Pe deasupra, Valve are doar trei parteneri în toată lumea prin care distribuie jocul, iar ComputerGames este unul dintre cei trei norocoși.

După ce vă alegeți cu CS-ul cel nou pe viitor update-urile la acesta vor fi gratuite, iar jocul va veni cu noi hărți, personaje și arme suplimentare, plus versiuni actualizate. Așteptările din partea jocului sunt destul de mari, iar cei de la ComputerGames se așteaptă ca vânzările să meargă bine, în sensul că în primele 14 zile de la deschiderea precomenzilor, care s-a făcut de fapt miercuri, circa 50.000 de unități să fie vândute.

„Noi vom acoperi 18 țări din Europa de Est, dar și Grecia, Orientul Mijlociu și nordul Africii. Pentru toți fanii din România interesați de Counter-Strike: Global Offensive, venim cu o ofertă specială – prețul noului joc este de 10 euro (fără TVA), disponibil prin toate metodele moderne de plată (SMS, card etc.), iar codul de acces va fi trimis prin e-mail, pe data de 20 august. Counter-Strike este cel mai jucat din România, având, la ora actuală, peste 400.000 de jucători activi. De aceea, mă aștept ca noua versiune să fie bine primită de iubitorii de sport electronic și să aducă vânzări considerabile, chiar din perioada de precomandă”

a declarat Silviu Stroie, General Manager ComputerGames.ro și președinte al Professional Gamers League

P.S: Prețul Counter-Strike: Global Offensive este de 10 euro/ fara TVA, urmând ca un cod de accces pentru joc să fie trimis clienților prin e-mail pe 20 august.


Despre autor

Mircea Anton  Răspunde

  Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

  *

  Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


   
   

   
  Counter-Strike Global Offensive

  Counter-Strike: Global Offensive a fost lansat. Primul titlu Valve Software distribuit exclusiv în format digital

  Pasionații de Counter-Strike sunt în sărbătoare zilele acestea, după ce ComputerGames.ro a anunțat lansarea Counter-Strike: Global Offensive, game-ul devenind și primul titlu Valve Software distribuit exclusiv în format...
  Mircea Anton
  0