IT&C

28 November 2011

Monitor LED 3D de la Philips

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Mircea Anton
Tags: , ,
philips-273g-3d-monitor-690x488

TV 3D de la Philips

Lumea 3D poate fi mai accesibila și mai aproape de tine acum, pentru că Philips tocmai ce a lansat și la noi în țară un televizor minune cu LED și 3D.

Philips 273G dispune de cea mai nouă generaţie de ecrane cu comutare rapidă care conferă adâncime şi realism pentru o apropiere mai fidelă de realitate. Televizorul oferă o rezoluţie Full HD 1920×1080. Monitorul vine cu o pereche de ochelari 3D activi reîncărcabili, cu conexiune wireless. LED Philips 273G îndeplinește mai multe sarcini datorită tehnologiei SmartImage, care a uimit pe toată lumea. Monitoarele Philips nu conţin mercur. În plus, monitorul are un ambalaj 100% reciclabil. Toate acestea înseamnă că monitorul 3D este eco-friendly.

Monitorul Philips 273G LED va fi disponibil în marile magazine de electronice, din luna decembrie, la un preţ recomandat de 499 euro.

Vă place televizorul celor de la Philips?

Sursă foto: 3dvision-blog.com


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Ergo Sensor, monitorul cu senzori de la Philips

Philips Ergo Sensor, monitorul care îți urmărește poziția

Știți și voi că e foarte important ce poziție avem atunci când stăm în fața calculatorului nu? Ei bine cei de la Philips ne poartă de grijă și în acest sens au lansat un monitor foarte inteligent care ne urmăreșt...
Mircea Anton
0