IT&C

25 February 2013

Time Timer, ceasul cu alerte multiple

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Mircea Anton
Tags: , ,
Time Timer

Time Timer

Cand prindem o zi foarte aglomerată uităm să mai fin atenți la ceas sau la îndatoririle de zi cu zi. Alarmele ne dau bătăi de cap dimineața sau chiar la locul de muncă pentru că alegem să le ignprăm.

Toate problemele astea pot fi rezolvate foarte ușor cu ajutorul unui nou tip de ceas numit Time Timer. Yankodesign prezintă acest gadget ca un device pe care oricine are un program fix trebuie să îl aibă în posesie.

Pentru a evidenția timpul pe care îl mai avem la dispoziție dintr-o anumită activitate Time Timer pune pe display un fel de cerculet roșu, care, pe măsură ce timpul se scurge … și el se scurge.

De asemenea, alertele la Time Timer sunt multiple, acesta având atât avertizări sonore cât și tactile exprimate prin vibrații. Am putea considera acest ceas ca fiind foarte bun pentru persoanele fără vedere. Un gadget cu adevărat bun pentru persoanele cu nevoie speciale și un ceas chiar complet, Time Timer.

Ceasul Time Timer

Ceasul Time Timer

Foto


Despre autor

Mircea Anton

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Tastatura e-inkey

Tastatura e-inkey, milioane de butoane interschimbabile

Chiar dacă toți producătorii se bat cu pumnii în piept că viitorul înseamnă musai renunțarea la tastaturile tradiționale, doi designeri vin să demonstreze contrariul. Vă imaginați cum ar arăta lumea tehnologică f...
Mircea Anton
0