IT&C

2 November 2012

Mănuși călduroase și… vorbitoare

Mai multe articole scrise de »
Scris de: Roxana Jilaveanu
Tags: , , , ,

Dacă anul trecut invidiam pe toată lumea care avea mănuși speciale, ce permit controlul pe touchscreen, anul acesta un alt model este în mare vogă. Este vorba despre o pereche de mănuși de tip hand free. Da. În curând vom vorbi la mână, pardon… mănușă. :-)

Primul model a fost lansat acum câteva săptămâni la IFA, când cei de la Engadget au făcut un test cu mănușile și rezultatul nu a fost rău deloc.

Apoi am descoperit un model și mai avansat, că deh, tehnologia nu stă niciodată pe loc – mănușa hands free cu g.cell Bluetooth pentru telefon, care a fost lansată cu gândul la cei care iubesc sporturile de iarnă. Este dotată cu un buton de apelare și altul de finalizara a conversației, un sistem de bluetooth incorporat și un preț cam cât un echipament ieftin de ski, adica aproape 500 de dolari.

Și dacă nu v-ați plictisit deja (zic eu că dacă ați ajuns până aici sperați să mai citiți despre cel puțin un model) vă prezint și… (sunet de tobe pe fuuundal) mănușile de club. Nu sunt utile decât dacă vreți să agățați, dar cine spune că ăsta nu e scopul unei perechi de mănuși?


Despre autor

Roxana Jilaveanu

0 comentarii


Fii primul care comenteaza!


Răspunde

Adresa ta de e-mail nu va fi publicata.

*

Poti folosi urmatoarele tag-uri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 
 

 
Nebula Weather Station

Aflăm cum va fi vremea afară… de la o lampă

Da, se poate, cu ajutorul unui dispozitiv numit Nebula Weather Station ce poate afisa o lumina aurie sau scoate aburi ce seamana a nori, în funcție de cum este vremea de afară. Este vorba despre un prototip, iar gadget-ul ar...
Roxana Jilaveanu
0